Eurocooling Center

Eurocooling Center este un complex comercial modern, profesionist, cu o poziție puternică și o reputație excelentă în sectorul serviciilor de logistică.
Compania dispune de spații variate de climatizare la diverse temperaturi: -20°C pentru congelare, refrigerare la 2-6°C - dar și pentru produse uscate, care nu necesită climatizare. Centrul asigură atât servicii de închiriere de spațiu (tarif pe metru părtrat) cât și de depozitare (tarif/palet/zi), spațiu în care operațiunile de manipulare, paletare sau picking sunt efectuate de către personal autorizat. Fundația noastră solidă cuprinde o echipă de angajați foarte bine pregătiți și entuziaști, cu o vastă experiență în domeniu.
Eurocooling Center se desfășoară pe o suprafață de 45.000mp teren și 23.000mp de clădiri. Locația sa strategică (sectorul 2, București) asigură accesul rapid atât către principalele zone ale țării (prin A3 și DN2), cât și către Capitală. Între dotările Eurocooling Center regăsim spațiile pentru birouri - cu aer condiționat, încălzire centrală, compartimentare după cerințe, legături telefonice și rețea de internet, dar și o parcare spațioasă - atât pentru autovehicule , cât și pentru mașinile de marfă. Incinta complexului este prevăzută cu o Stație autorizată de Spălare și Dezinfecție pentru mașinile care transportă alimente, dar și pentru autoturismelor clienților. De asemenea, în cadrul Complexului există un generator de energie electrică ce poate fi folosit în cazul unor întreruperi ale rețelei.
Eurocooling Center a implementat sistemul de management al siguranței alimentelor HACCP și poate certifica marca de sănătate prin ștampila ovală pentru schimburi intracomunitare, eliberată de DSV (Direcția Sanitar Veterinara).
Pentru a completa serviciile oferite, în cadrul Complexului găsim și un restaurant destinat atât clienților, cât și vizitatorilor.
Paza și protecția întregului Complex sunt asigurate de compania specializată CYBER SECURITY tot terenul și spațiile interioare fiind supravegheate video.

 
 

Servicii

Clienti

Datorita conditiilor deosebite si procesului permanent de dezvoltare, printre firmele care au apreciat serviciile noastre se numara: COVALACT, DORNA LACTATE, SOLE MIZO, XPO LOGISTICS, ETC

Contact

Telefon: 0040-21-2400260

Fax: 0040-21-2400456

E-mail secretariat: office@eurocooling.ro

Depozit: depozit@eurocooling.ro

Contabilitate: simona_melente@eurocooling.ro

Adresă: Sos.Andronache nr 203 Sector 2 Bucuresti,cod postal 022524

Prin utilizarea acestui formular sunteti de acord cu stocarea si manipularea datelor dvs. pe acest site web.

Eurocooling Center vă oferă servicii de închirieri de spaţii climatizate pentru congelare/refigerare/ambiental şi de spaţii pentru birouri în Bucureşti. Pentru a răspunde cât mai bine cerinţelor dumneavoastră, Eurocooling Center va pune la dispoziţie şi o spălătorie auto în Bucureşti specializată în servicii de ceruire, polishare şi cosmetizare auto. Contactaţi echipa noastră de specialişti pentru mai multe detalii referitoare la oferte şi tarife!